Verhuizing

Uw verhuizing tot in de puntjes geregeld
In het rijtje van ingrijpende gebeurtenissen staat verhuizen (na de dood van een naaste en echtscheiding) op de derde plaats. Maar niet alleen emotioneel betekent het nogal wat, ook praktisch. Als u besloten heeft kleiner te gaan wonen doemt al direct de vraag op wat u meeneemt en wat niet. En het blijft niet bij het verhuisbericht. De keuze van de verhuizer, inpakken, verzekeringen, andere gordijnen en vloerbedekking, passende bergruimte, (nuts)voorzieningen op de juiste plek … Er komt een wereld op u af waar u niet elke dag mee te maken heeft.

Een adviesbureau regelt al die zaken in overleg met u. Met een service die toeziet op de uitgekiende planning van alles wat er moet gebeuren. Houd u tenminste tijd over om nog even stil te staan bij alles wat waarde heeft.

Graag komt een adviesbureau vrijblijvend bij u langs om één en ander te bespreken. Zodat u kunt beslissen wat u zelf doet en wat u uitbesteedt. Want niets hoeft, alles mag.

Wat kost het u?
Voor een persoonlijke gesprek betaalt u € 375,-. Maakt u gebruik van een geselecteerde verhuizer, dan kunnen ze aanbieden voor slechts € 150,-.