Zoek ideale woning

Op zoek naar uw ideale woning
Zelfs als u een passende woning zoekt in uw eigen regio vraag u zich af: waar begin ik?

Woningcorporatie, zorginstelling, makelaar: elke aanbieder heeft zijn eigen, beperkte aanbod. Vervelender is dat ze bijna geen beeld kunnen geven van de (nabije) toekomst. Daardoor weet u dus ook niet wat er beschikbaar komt tegen de tijd dat u wilt gaan verhuizen.

Start uw speurtocht samen met een bedrijf en breng zo alle woningen in kaart die voldoen aan uw criteria. Woningen waar u over vijf, tien of twintig jaar nog steeds met plezier kunt wonen. Oók in een complex dat nu vol zit, maar waar vrij zeker binnen enkele maanden een woning vrijkomt. Samen met u maken jullie een keuze en bepalen we de strategie om deze woning te bemachtigen.

Wat kost het u?
U kunt bij een adviesbureau kiezen uit een standaard en een uitgebreid woonkeuze-onderzoek. De prijs voor een standaard onderzoek bedraagt € 375,- voor een uitgebreid onderzoek brengen wij €795,- in rekening. Dit geldt voor zowel huurwoningen als koopwoningen. Op die manier is er voor elke beurs een oplossing.

Het standaard woonkeuze-onderzoek biedt u een overzicht van alle woningen die aan uw zoekprofiel voldoen. U kunt daar zelf een keuze uit maken, de aanbieder benaderen en eventueel de woning bezichtigen. Kiest u voor het uitgebreide pakket, dan benadert een adviesbureau de aanbieders van de woning(en) van uw keuze, en begeleiden ze u bij een eventuele bezichtiging. Zo bent u altijd verzekerd van ondersteuning en advies.